Share |

BUSQUEM MAINADERES DE GATS

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de la Mancomunitat crea una borsa de persones interessades en fer de mainaderes de cadells de gats.

D’acord amb els processos biològics de zel i gestació dels gats, és a finals de primavera i al llarg de l’estiu quan la majoria de gates pareixen. Enguany però, i degut a la bonança climàtica de principis d'any, algunes gates han avançat el període de cria. Com a conseqüència d'aquest fet, s'espera que també s'avancin les dates en què es produeix al centre l’entrada massiva de cadellades de gats, que en molts casos arriben sense la mare que els alleta.

Per aquest motiu, i per a poder atendre correctament aquest animals, el Centre d’Acollida d’Animals de la Mancomunitat Penedès Garraf posa en funcionament una borsa de voluntaris disposats a fer de mainaders/es i fa una crida a les persones interessades per a que s’inscriguin. Fer de mainadera implica tenir un o més gatets en acollida temporal fins que mengin per si sols, amb el que sempre seran cries de menys de 2 mesos sense la seva mare. A més, com apareixen amb poc marge d'hores, els interessats han de ser persones que resideixin a prop del centre i que es puguin desplaçar l’abans possible un cop rebin l’avís.

Les persones que facin de mainaderes s’hauran de comprometre a portar l’animal a les revisions veterinàries periòdiques que requereixin (control de pes, revisió estat de salut, atencions i cures especials...) i a socialitzar-los amb el tracte humà de cara a la seva adopció posterior. Tot i que és recomanable tenir experiència prèvia alletant gatets, no és imprescindible, i els professionals el CAAD s'encarregaran de donar informació i consells bàsics. El centre també proporciona la llet i les medicacions necessàries, així com gestiona la salut dels gatets fins que aquests es donin en adopció. Els acollidors podran fer difusió privada dels gatets per quan es puguin donar en adopció, però serà el CAAD Penedès qui farà el procés d'adopció final.

Les persones interessades poden escriure a caad@mancomunitat.cato trucar al 93 817 33 50. Aquestes mesures d’emergència són pal·liatives davant el gran nombre d’animals que s’abandonen cada any i per aquest motiu els professionals del centre de la Mancomunitat insisteixen en la necessitat d’esterilitzar els nostres gossos i gats per acabar amb l’abandonament d’animals domèstics.  
 


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal