Share |

NOVA CAMPANYA D'ADOPCIÓ

Sota el lema 100 peluts 100 famílies, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf posa en marxa una nova campanya d’adopció centrada en gossos i gats, adults i sèniors, i que fa més de 3 anys que són al centre.

La campanya vol mostrar la situació actual del centre, amb prop de 500 animals a les seves instal·lacions, i alhora fer visibles 100 animals que d’altra manera passen desapercebuts en la recerca dels adoptants.Són animals que han estat recollits en els municipis de l’Alt Penedès i el Garraf, i que no s’ha aconseguit trobar el seu propietari.

Característiques de la campanya. Com a punt central de la campanya s’ha creat la pàgina web 100peluts100families.cat que conté tota la informació sobre les característiques i el caràcter dels gossos i gats de la campanya.

Per sensibilitzar sobre les conseqüències de la tinença irresponsable, la imatge gràfica de la campanya mostra la realitat de les gàbies plenes del centre acompanyada de la frase “et necessitem” per implicar la ciutadania en la situació. Alhora s’han realitzat imatges promocionals de cadascun dels gossos i gats amb les seves característiques que s’utilitzaran per difondre’ls a Facebook, Twitter i Instagram.

Així mateix s’han editat cartells i banderoles promocionals d’aquests animals per arribar també al ciutadà que no està connectat i fer visible la campanya al conjunt de la població.

La campanya es durà a terme de forma participada amb els VoluntaCAAD que presentaran a cadascun dels gossos i gats en les xarxes socials i en els municipis adherits al CAAD Penedès, tenint un paper destacat en la recerca i atenció dels possibles adoptants. Les accions s’inicien aquest mes de febrer i continuaran al llarg dels propers 3 mesos i s’anirà informant de l’evolució dels resultats de la campanya mitjançant el web i les xarxes socials.


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal