Share |

SOC RESPONSABLE

FAADA posa en marxa un any més la Campanya "SOC RESPONSABLE" que permet IDENTIFICAR i ESTERILITZAR el teu animal a preus reduïts gràcies a la participació de centres veterinaris col·laboradors

Per participar-hi cal inscriure's al web de la campanya abans del 30 d'abril de 2016.  En aquest web també podreu consultar els centres veterinaris col·laboradors.

Tot i que FAADA estableix un preu màxim per a cada actuació, cada veterinari estipula els seus preus, per tant consulteu abans les condicions
Per últim recordar que per poder esterilitzar en la campanya, cal que l'animal estigui identificat, i que també en el marc d ela campanya es pot identificar els animals.


LA PROBLEMÀTICA DELS ABANDONAMENTS

Cada any més de 30.000 animals són abandonats a Catalunya, una mitjana de quatre animals cada hora. La causa principal de l’abandonament és la manca de control de la natalitat. La majoria dels animals de Catalunya no estan esterilitzats ni identificats.

Encara hi ha molta gent que pensa que esterilitzar és perjudicial per als animals o que, si més no, creu que no aporta cap benefici , com a resultat és produeixen moltes cadellades no desitjades.

I també són molts els que pensen que la identificació tampoc no és necessària, especialment quan es tracta de gats, però la nostra experiència ens demostra que molts animals que arriben al CAAD Penedès no són abandonaments sinó pèrdues que es produeixen per accident.


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal