Share |

TU ETS EL MILLOR REGAL

El CAAD Penedès, com a centre d’adopció d’animals, engega una campanya de promoció dels seus gossos i gats.

Amb la frase “Per a ells, tu els el millor regal, Adopta” el centre promou l’adopció com alternativa a la compra d’un animal de companyia, tot recordant la necessitat que tenen els gossos i gats acollits al CAAD de tenir una família que en tingui cura i els ofereixi una llar.

Amb les festes de Nadal, i per facilitar la visita de les persones interessades, el CAAD Penedès obrirà fins al divendres 8 de gener, en el seu horari habitual de dilluns a dissabte i també els diumenges, de 10 a 1 del migdia. 

Recordar que el primer pas per conèixer tots els animals acollits, es consultar la web www.caadpenedes.org on hi trobareu informació detallada de cadascun d’ells.   El centre, que acull prop de 400 animals en busca de família, recorda que la decisió d’adoptar un gos o un gat no pot ser fruit d’un impuls o un desig, ha de ser una decisió consensuada amb la persona que se’n farà càrrec.  


Descarregar: CONSULTA ELS AVANTATGES D'ADOPTAR AL CAAD PENEDÈS


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal