Share |

IV FESTA DE L’ANIMAL A VILANOVA

El CAAD revisarà gratuïtament els xips a gossos i gats

Dissabte 3 d’octubre, la rambla Principal de Vilanova i la Geltrú tornarà a acollir la Festa de l’animal que organitza l’Ajuntament de la ciutat.
La Festa és una gran punt de trobada d’institucions, protectores i empreses de la ciutat i d’arreu el país i s’estructura a partir de quatre eixos. El primer el fòrum de xerrades i ponències “Àgora Animal”, la passarel·la d’adopció Adopta’m, les activitats lúdiques i l’espai de la firal.  

Consulta el programa!

Durant tot el dia, al’estand informatiu del CAAD Penedès, personal del centre comprovarà si la mascota disposa de microxip correctament implantat i aquest està donat d’alta en els arxius corresponents. En cas necessari, el titular de l’animal podrà actualitzar gratuïtament les dades de contacte, només haurà de dur la cartilla sanitària de l’animal, una fotocòpia del seu DNI i signar el document de modificació de dades.

El Microxip és una càpsula innòcua de mida similar a un gra d'arròs, que s'instal·la de manera senzilla i ràpida com si fos una vacuna. És el DNI de l’animal de companyia i permet recuperar-lo en cas de pèrdua o demostrar la propietat de l’animal en cas de robatori. Per a que el sistema sigui efectiu és imprescindible que la informació del propietari i de l’animal estigui actualitzada a la base de dades, sigui a l’arxiu de l’ANICOM o a l’arxiu de l’AIAC. La identificació amb microxip, la xapa identificativa i el cens municipal són obligatoris a tot Catalunya.

Coincidint amb la Festa, el CAAD realitza una campanya per trobar adoptants pels seus residents més veterans, molts d’ells animals de llarga estada al centre.    


Descarregar: PROGRAMA FESTA ANIMAL VNG


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal