Share |

ADOPCIÓ CONTRA LA SATURACIÓ

Des del CAAD Penedès tenim clar que la millor manera de reduir el número d’animals que es perden o s’abandonen, és aconseguir la implantació efectiva del xip, controlant el compliment d’aquesta obligació de la Llei de protecció dels animals i sancionant els abandonaments.

També és cert, que respecte a fa uns anys, la sensibilitat vers els animals ha canviat i molt propietaris són responsables de les seves mascotes, identificant i esterilitzant. Però encara queda un llarg camí per aconseguir que aquesta visió sobre els animals domèstics, respectuosa i responsable, la tingui el global de la població, tal com passa en molts països del nostre entorn europeu.


Mentrestant els refugis, centres i protectores, estem saturats i per això resulta necessari fer una crida per promoure l’adopció dels nostres animals.

T’has plantejat mai adoptar un gos o un gat al CAAD Penedès?

Ara a l’estiu, sobretot si fas vacancesés un bon moment per adoptar un gos o un gatja que al tenir més temps lliure per dedicar a l’animal resulta més senzill la seva integració a la família.

L’adopció al CAAD Penedès contempla un període de prova de 15 dies per poder comprovar si s’ha pres la decisió encertada.

A més el cost de l’adopció inclou l’esterilització, vacunes, desparasitació, tests (leishmània en gossos, immunodeficiència / leucèmia en gats), microxip i cartilla sanitària.

Cada animal que marxa, no només deixa espai per a les noves recollides, sinó que també permet aconseguir disminuir el número d’animals que hi ha per gàbia o box, millorant la qualitat de vida dels que es queden esperant la seva oportunitat.

Ajuda’ns!


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal