Share |

ADOPTA UN VETERÀ

Des del CAAD Penedès, com a centre d’adopció d’animals, engeguem una campanya per trobar adoptants pels nostres residents més veterans, molts d’ells animals de llarga estada al centre. Aquests gossos i gats, tot i que compten amb menjar i atencions des d’un punt de vista higiènic i veterinari, necessiten d’una família que cobreixi les seves necessitats emocionals.

BUSQUEM ELS MILLORS ADOPTANTS PER ALS MILLORS GOSSOS I GATS

Decidir-se per l’adopció d’un exemplar adult de llarga estada, lluny de la creença de que es pot tractar d’animals amb algun tipus de problema de comportament, és una experiència que pot aportar moltes satisfaccions. Són gossos i gats molt equilibrats, ja que han estat capaços d’adaptar-se a les condicions d’estrès d’un refugi saturat com és actualment el CAAD Penedès.

En aquest sentit, és important desterrar falsos prejudicis pel que fa als veterans que, tot i portar temps a les instal·lacions, encara no han estat adoptats.   Els animals que arriben al CAAD són els que recullim a la zona i corresponen majoritàriament a gossos de raça indeterminada i gats de tipus europeu.

El procés d’adopció, no és un tràmit complex ni car, i la primera presa de contacte es pot fer visitant les fitxes individuals del web www.caadpenedes.org per, posteriorment, desplaçar-se a les instal•lacions i conèixer els possibles candidats personalment. Tot i que sovint els animals són triats pels futurs adoptants en base a criteris emocionals: un gest, una mirada, una actitud..., el personal del centre, a partir de la seva experiència, orientarà als interessats posant en relació els trets més significatius de l’animal amb l’entorn que se li pot proporcionar, buscant el resultat més adequat a les seves característiques.

L’exemple de la Sulfi i de l’Ovi

La Sulfi feia 8 anys que estava a les instal·lacions del CAAD Penedès, on havia anat acumulant anys i sobrepès. Enmig de la gran quantitat d’animals allotjats al centre, la seva timidesa la feia passar desapercebuda i pocs visitants veien el seu potencial de bona gossa de companyia. No va ser fins que el seu cas es va destacar a la pàgina facebook.com/caadpenedes, que una família de Sant Sadurní es va atrevir a conèixer-la i donar-li una oportunitat. Segons ens explica la Sandra, la seva adoptant “la Sulfi és una gossa meravellosa que tot i els anys, ens ha demostrat tenir un vigor i una energia descomunal, ens ha aportat molta alegria a tota la família”.

Clica aquí per veure el vídeo amb la notícia de l'adopció de la Sulfi.

En el cas de l’Ovi, feia quasi 5 anys que estava a les instal·lacions del CAAD Penedès, i amb el pas d’aquests anys s’havia convertit en un gos sènior. El seu bon caràcter passava desapercebut, enmig de la gran quantitat d’animals allotjats i pocs visitants es fixaven en el seu magnífic tarannà. En aquest cas, també va ser gràcies a que vam compartir la seva foto i la seva història a la pàgina facebook.com/caadpenedes, que la Sònia de Sitges es va atrevir a donar-li una oportunitat. Segons ens explica “l’Ovi és un gos molt noble, molt educat, que conviu perfectament amb els meus gats i que ens ha aportat molta alegria a tota la família”.

Clica aquí per veure el vídeo de l'adopció de l'Ovi.


< Tornar enrera


Campanya per a l'Adopció de Veterans from MANCOMUNITAT PENEDÈS GARRAF on Vimeo.

CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal