Share |

CAMPANYA DE TINENÇA RESPONSABLE A SANT PERE DE RIBES

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes posa en marxa una campanya per conscienciar als propietaris de gossos per a que recullin sempre els excrements que els seus animals fan a la via pública i als espais urbans en general, també camins i rieres.

A més de recordar que cal recollir els excrements dels gossos, també es posa èmfasi en que s'han de passejar amb seguretat per a tothom (han d'anar sempre lligats i segons la tipologia amb morrió), han d'estar identificats i censats i s'ha de tenir llicència i ser major d'edat per a tenir i conduir aquells que siguin de raça tipificada com a potencialment perillosa.

Igualment, es fa esment de les zones d'esplai i dels urinaris que hi ha al municipi per als gossos i de les responsabilitat que implica tenir-los, així com evitar les molèsties que puguin ocasionar a d'altres persones.  Per això han editat diversos elements informatius on s'explica quins són els deures i les obligacions que tenen.

L’objectiu de la campanya és prevenir els problemes de  brutícia, incivisme i salubritat que provoca no recollir les caques dels animals domèstics, tot informat que no fer-ho pot ser sancionat amb 300 euros de multa.

A partir de la segona quinzena de maig i durant el mes de juny des de l’Ajuntament es faran visites als centres veterinaris i establiments de venda de productes per a animals de companyia on es lliurarà material informatiu pels seus clients sobre la necessitat de complir els diferents aspectes que recull l'Ordenança reguladora de tinença d'animals domèstics.


Descarregar: INFORMACIÓ DE LA CAMPANYA


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal