Share |

FESTA DEL MEDI AMBIENT DE SUBIRATS.

Diumenge 19 d’abril, de 10,30 a 14,30h, estarem al carrer Escoles de Lavern amb el nostre estand per l'adopció dels nostre peluts!

A més, des del CAAD Penedès farem REVISIONS DE MICROXIP, en què comprovarem si la mascota disposa de microxip implantat i aquest està donat d’alta en els arxius corresponents.

En cas necessari, el titular de l’animal podrà actualitzar gratuïtament les dades de contacte, només haurà de dur la cartilla sanitària de l’animal, una fotocòpia del seu DNI i signar el document de modificació de dades.

La festa és lúdica, popular i apta per a tots els públics!!! I busca conscienciar i informar sobre la idea de que el medi ambient és cosa de tots. 

Trobareu una gran varietat d’activitats i d’espais: estands informatius, parades de productes ecològics i artesans, tallers infantils i tallers familiars, un mercat de segona i d’intercanvi, un espectacle per a tots els públics, exposicions, passejades amb poni, demostracions... I SOBRETOT EL TALLER DELS NOSTRES COMPANYS DEL SERVEI D’EDUCACIÓ AMBIENTAL!

Hi haurà obsequis per a tots els assistents!!!!


Descarregar: PROGRAMA DE LA FESTA


Descarregar: Cartell de la Festa


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal