Share |

VENIU A LA FESTA DE L’ANIMAL DE COMPANYIA

Diumenge 13 de març a la plaça del paper de Sant Pere de Riudebitlles,  L’Ajuntament organitza aquesta festa amb el suport de Boskan i de diverses associacions i empreses.
A partir de dos quarts d’11 del matí, hi haurà tot un seguit d’activitats relacionades amb la tinença dels animals de companyia, des d’activitat adreçades a nens i assistides per gossos, voltes amb poni, exhibicions de gossos de rescat, xerrades informatives o el concurs popular de gossos, repartits en quatre categories, JUNIOR (fins a 24 mesos), ADULT JOVE (entre 25 mesos i quatre anys), ADULT (entre cinc i set anys) i SÈNIOR (més de set anys)

La Festa també compta amb un espai de fira de botigues, perruqueries especialitzades i protectores d’animals de companyia.

El CAAD Penedès farà revisions de microxip, comprovant si la mascota disposa de microxip implantat i aquest està donat d’alta en els arxius corresponents.

En cas necessari, el titular de l’animal podrà actualitzar gratuïtament les dades de contacte, només haurà de dur la cartilla sanitària de l’animal, una fotocòpia del seu DNI i signar el document de modificació de dades.

 


Descarregar: PROGRAMA DE LA FESTA


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal