Share |

ES FA JUSTÍCIA PER A EN LONSO

S’IMPOSA UNA SANCIÓ DE 2.000 EUROS AL PROPIETARI D’UN ANIMAL QUE VA SER RESCATAT EN CONDICIONS LAMENTABLES I QUE ARROSSEGA SEQÜELES DEGUT A L’ACTITUD IRRESPONSABLE I PERILLOSA DEL SEU PROPIETARI

Hores d’ara, en Lonsoaquest gos que amb la seva desagradable experiència assenta precedent – busca una família que l’adopti i que, tot cuidant-lo, l’ajudi a continuar oblidant el seu desafortunat primer contacte amb els humans.

Després de més d’un any i mig de procés administratiu, la Mancomunitat Penedès Garraf, gràcies a la intervenció del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD), ha aconseguit que s’imposi una sanció per abandonament d’animal de companyia. En el moment de la recollida, es va poder constatar que en Lonso no havia estat adequadament cuidat pel seu propietari. Com a símptoma més evident de la manca d’atenció, els responsables del CAAD destacaren en els seus informes una sèrie de fractures que no havien estat tractades, ni tan sols sotmeses a cures pal•liatives.

Afortunadament, com que la seva confiança envers els humans sembla que es manté intacta, ara només cal que l’adopti alguna persona o família amb voluntat de continuar fent valer aquest vincle.  


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal