Share |

FESTA DEL GOS A SANT SADURNÍ

Diumenge 19 d’octubre el Parc de la Rambla acollirà la 3a edició de la Festa del Gos, una jornada lúdica i de sensibilització impulsada per la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Intercanis, i d’altres entitats i associacions vinculades als animals domèstics com el CAAD Penedès.

A més dels estands informatius, la cita comptarà amb propostes interessants com una masterclass de socialització per a cadells o una exhibició de disc dog que comptarà amb un participant al campionat del món d’aquesta especialitat o desfilades canines d’animals amb el seu amo o experiències d'adopció..

PROMOCIÓ DE L’ADOPCIÓ I REVISIONS GRATUÏTES DE MICROXIP

Al llarg del matí, el CAAD Penedès des de l’estand informatiu, impulsarem les adopcions responsables dels nostres peluts i comprovarem microxips.

Revisarem la seva correcta implantat i ens assegurarem que està donat d’alta als arxius corresponents.

En cas necessari i de manera gratuïta, es podrà actualitzar les dades de contacte (telèfon i adreça).

Només cal que vinguis amb el teu gos o gat, a qui li passarem el lector de microxip, i portis la cartilla sanitària de l’animal o el carnet de l’AIAC. En cas que calgui modificar el telèfon i/o adreça de contacte, el titular de l’animal haurà de portar una fotocòpia del DNI i signar el document de modificació de dades.


Descarregar: PROGRAMA D'ACTIVITATS


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal