Share |

REVISIÓ GRATUÏTA DE MICROXIPS DE GOSSOS I GATS.

Posem en marxa una campanya per REVISAR GRATUÏTAMENT MICROXIPS a gossos i gats, en el marc de les fires d’animals de companyia que es celebraran a Vilanova i la Geltrú, dissabte 4 d'octubre i a Sant Sadurní d’Anoia, diumenge 19 d’octubre

Si ens veinu a visitar al nostre estand, comprovarem si la vostra mascota disposa de microxip implantat i aquest està donat d’alta en els arxius corresponents.

En cas necessari, el titular de l’animal podrà actualitzar gratuïtament les dades de contacte, només haurà de dur la cartilla sanitària de l’animal, una fotocòpia del seu DNI i signar el document de modificació de dades.

El Microxip és una càpsula innòcua de mida similar a un gra d'arròs, que s'instal·la de manera senzilla i ràpida com si fos una vacuna. És el DNI de l’animal de companyia i permet recuperar-lo en cas de pèrdua o demostrar la propietat de l’animal en cas de robatori. Per a que el sistema sigui efectiu és imprescindible que la informació del propietari i de l’animal estigui actualitzada. La identificació amb microxip, la xapa identificativa i el cens municipal són obligatoris a tot Catalunya.

Tot i que ha augmentat el número d’animals identificats, el CAAD Penedès recull un gran número d’animals amb microxips no donats d’alta o que les dades que hi consten no estan actualitzades, dificultant molt la localització del seu propietari.

Des del CAAD tenim la certesa que molts dels animals que recollim, estan perduts i no abandonats. Però al no disposar de microxip, no s'aconsegueix localitzar el propietari.

Una manera de col·laborar amb nosaltres és mirar les fotos dels animals recollits que posem a la Pàgina de Facebook i si els coneixeuajudar-nos a trobar i contactar amb els seus propietaris per a que el recuperin.  


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal