Share |

FESTA DE L’ANIMAL A VILANOVA!

Dissabte 4 d’octubre es va celebrar la tercera edició de la festa i el CAAD Penedès un any més, hi va ser buscant famílies per als nostres peluts.
Exhibicions, activitats, xerrades i molts estands van apropar la tinença responsable i tot el que envolta els animals domèstics als ciutadans. L'Ajuntament ha activat una web per saber tots els detalls.

Com a NOVETAT, aquest any vam fer una REVISIÓ GRATUÏTA DE MICROXIPS DE GOSSOS I GATS.

A l’estand del CAAD Penedès vam comprovar si gossos i gats disposàven de microxip implantat, si estava donat d’alta als arxius corresponents i, en cas necessari, es van actualitzar les dades de contacte (telèfon i adreça) de manera gratuïta.

El microxip és el DNI de l’animal de companyia i la millor manera de poder recuperar-lo en cas de pèrdua. En cas de robatori és l’únic sistema que serveix per demostrar la seva titularitat.  És molt important que la informació del propietari i de l’animal que consta a la base de dades estigui actualitzada.

Esperem que totes les energies destinades a atendre les més de 40 persones que van venir a demanar informació, es concretin en adopcions en les properes setmanes!
 


Descarregar: PROGRAMA D'ACTIVITATS


Descarregar: CARTELL DE LA FESTA


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal