Share |

MARATÓ DE PERRUQUERIA CANINA AL CAAD PENEDÈS

El CAAD Penedès va acollir aquest 11 de maig de 2014 la PRIMERA MARATÓ SOLIDÀRIA DE PERRUQUERIA CANINA que es fa a Catalunya.

L’acte, organitzat mitjançant xarxes socials per un grup de perruquers canins col·laboradors del centre, vol afavorir l’adopció dels animals acollits tot millorant la seva estètica.

La Marató ha estat possible gràcies a la participació desinteressada de més de 37 professionals procedents de tot Catalunya i també de València, assistits en tot moment per voluntaris, organitzadors i treballadors propis del Centre. En total s’han mobilitzat més de 60 persones. Destacar també la col·laboració d’empreses del sector que van aportar gratuïtament tot els material necessari.

Al final de la jornada es va aconseguir millorar la imatge de 85 dels quasi 400 gossos acollits al centre de la Mancomunitat Penedès Garraf, gràcies sobretot al ritme frenètic de treball. Encara que es va prioritzar l’atenció d’animals de pèl llarg, que per les seves condicions físiques més ho necessiten, també va haver-hi sessions de bany per al tractament d’afeccions de pell i aplicació de diferents tècniques de perruqueria canina adequades a cada raça o creuament.

Durant la visita de les autoritats locals, els assistents a la jornada van destacar en tot moment el bon ambient de treball, l’esperit de col·laboració i la bona predisposició dels animals. 

L’acte va ser cobert per diversos mitjans audiovisuals que no es van voler perdre la singularitat de la iniciativa.

Enllaç a la notícia de TV3

Enllaç a la notícia de Penedès TV


Per aconseguir més adopcions, els assistents de la marató van gravar un vídeo promocional amb la cançó “Perro de la Calle”, composta per a l’ocasió per Ferran Gallart, líder dels strombers, i que es podrà visionar al Canal de Youtube de PelaPel TV.

Les fotografies de l’acte es poden veure a la pàgina de Facebook del CAAD Penedès, i per a més informació de cada animal i de com adoptar-lo, es pot consultar www.caadpenedes.org.


< Tornar enrera


Adoptar un gos es com fer màgia MERAVELLÓS from MANCOMUNITAT PENEDÈS GARRAF on Vimeo.

CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal