Share |

ACTIVITAT EDUCATIVA PER A CENTRES EDUCATIUS

Tenim molt clarque tenir cura d’un animal estimula als infants i als joves en l’exercici de la responsabilitat, contribuint a un bon desenvolupament com a persones. Els fa prendre obligacions mentre aprenen actituds de respecte, tant cap als animals com cap a la resta de persones.

Però també tenim molt clar que la decisió d’incorporar un animal a la llar ha d’anar precedida d’una reflexió seriosa.

Així des de la Mancomunitat s’ofereix una activitat adreçada  exclusivament a CENTRES EDUCATIUS DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA de l'Alt Penedès i el Garraf, amb l’objectiu de donar a conèixer els elements necessaris per a assumir una actitud positiva i responsable sobre la tinença d’animals de companyia i alhora explicar la problemática que suposa l’abandonament i la tasca que realitza el CAAD Penedès al respecte.

Si treballes en un centre educatiu de l'Alt Penedès i el Garraf, i vols visitar el CAAD Penedès amb els teus alumnes, a la fitxa trobaràs tota la informació.


Descarregar: FITXA VISITEM EL CAAD


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal