Share |

PROMOCIONANT L’ADOPCIÓ

La Lalia és una gosseta peluda, de color crema i gris, que l’Alba va adoptar fa temps al CAAD Penedès...
i que gràcies a la productora “Animales a rodar” es va convertir en una de les estrelles de l’espot que per nadal va fer Brekkies de Affinity.

L’espot, molt divertit i elegant alhora, es va fer amb la finalitat de promoure l'adopció responsable de mascotes abandonades, i per aquest motiu el protagonitzen tot un seguit d’animals adoptats en protectores i centres d’acollida. És el cas de la Lalia, però també del Ray, el gat de l’Albaque també es adoptat :)

Cal promoure i felicitar qualsevol iniciativa que a favor de l’adopció responsable... però sobretot cal promoure que no es compri, si no que s’adoptin animals abandonats.

Un cop més, fem una crida a totes les persones interessades en tenir una mascota, a que vinguin al CAAD i donin una oportunitat a qualsevol dels nostres amics.

Mireu el vídeo... Ah! us posem unes fotos de la Lalia tal com va arribar al centre... per a que veieu les maneres d’artista que ja s’intuïen.


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal