Share |

TROBADA D’ADOPTANTS DE GOSSOS I GATS DEL CAAD

ATENCIÓ NOVA UBICACIÓ: RAMBLA SANT FRANCESC DEVILAFRANCA En el marc de la Fira de l'adopció animal que tindrà lloc el proper 3 de febrer a Vilafranca, el CAAD Penedès organitzarà una trobada de tots aquells que hagin adoptat gossos i gats en el centre.

Tot i que per a moltes persones que volen tenir un animal, l’adopció no és la primera elecció, al revisar el perfil de persones que visiten el CAAD, constatem que un 30% ja havien adoptat amb anterioritat, valorant la experiència com molt positiva.

Es per això que, amb l’objectiu de donar conèixer l’adopció com la millor opció, el centre fa una crida a tots els adoptants per a que passin per l’estand de la Fira, si és possible amb la mascota que van adoptar, i expliquin la seva experiència a altres persones interessades.

Com a record, aquells adoptants que ens visitin podran convertir la imatge de la seva mascota en un imant per a la nevera, només hauran de portar una fotografia del seu animal de 5 per 5 centímetres.

Cal agrair la tasca de Projecte Animal en l’organització de tota la trobada en el marc de les Festes de Sant Raimon. Bona iniciativa!


Descarregar: TROBADA D'ADOPTANTS DEL CAAD


Descarregar: PROGRAMA DE LA FIRA


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal