Share |

EL CAAD A LA 1ª FESTA MEDIAMBIENTAL DE SUBIRATS

 

El proper dia 3 de juny de 2011 s'estrena la edició de la Festa Mediambiental a Lavern Subirats per celebrar el dia Mundial del Medi Ambient.

El CAAD participa en la primera edició de la Festa del Medi Ambient que organitza l’Ajuntament de Subirats i us volem convidar a venir al c/ de les Esoles (amb avda. dels Països Catalans) de Lavern Subirats, a partir de les 10:00 del matí fins a les 14:00, a gaudir d’un dia ple d’entreteniment!

Les festes i fires culturals, per la nombrosa afluència de visitants, són una molt bona oportunitat per fer difusió sobre la tasca del CAAD i per sensibilitzar la ciutadania sobre tots els aspectes vinculats a la tinença responsable i també per prevenir l’abandonament. Aprofitarem també la trobada per donar visibilitat als animals que tenim acollits i que estan en adopció.

L’event s’adreça principalment a l’educació ambiental per grans i petits. S’hi realitzaran exposicions, mercat d’intercanvi, tallers i jocs infantils, conta-contes (a càrrec del CAAD), inclús un espectacle itinerant de clown.

Per a més informació sobre la Festa consulteu-ho en els darrers dies a la pàgina web de l’Ajuntament de Subirats: www.subirats.cat/

Esperem veure-us-hi a tots/es!

NO US HO PODEU PERDRE!Descarregar: Cartell de la 1ª Festa Mediambiental de Subirats


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal