Share |

L'ESCOLA DEL CARME-SANT ELIES VISTA EL CAAD

   

Els dies 14 de març i 19 d’abril de 2012 vam rebre la visita de dos grups de l’ Escola del Carme- Sant Elies de Vilafranca del Penedès.

Els alumnes van poder conèixer què és el CAAD i quines funcions com a servei municipal. Tan alumnes com professorat van passar un matí aprenent conceptes en relació a la tinença responsable i compartint moments de goig amb els animals interactuant amb ells i escoltant amb atenció les explicacions del personal del CAAD.

Amb aquesta darrera visita el CAAD tanca el programa d’activitats pedagògiques per a centre educatius d’enguany.

Les valoracions que han fet les escoles de la seva participació en l’activitat són molt positives tan en els continguts com en la dinamització de la mateixa. Així, mostrem el nostre interès en donar continuïtat a l’activitat de cara al curs escolar vinent i volem aprofitar per engrescar als demés centres educatius de l’Alt Penedès i el Garraf a viure l’experiència de conèixer el CAAD per a conscienciar-nos tots plegats de la realitat del centre i, també, de què vol dir ésser un propietari responsable i com prevenir l’abandonament.

US ESPEREM EL CURS VINENT!

ESTAREM MOLT COMPLAGUTS DE REBRE LA VOSTRA VISITA!< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal