Share |

ENS VISITA L'ESCOLA LES VINYES

El passat dia 13 d’abril vam rebre novament la visita d’un centre educatiu. Aquest cop fou l’Escola Les Vinyes de Sant Cugat Sesgarrigues qui s’adreçà al CAAD per realitzar l’activitat socioeducativa que el CAAD coordina i difon pels alumnes de primària.


L’activitat, consistent en una visita a les instal·lacions, dinàmiques lúdiques i una primera aproximació a l’ensinistrament per l’obediència, com a objectiu la sensibilització sobre l’abandonament i les seves conseqüències, l’adopció i la tinença responsable d’animals.

Creiem que aquesta proposta pedagògica representa una manera entrentinguda i divertida de mostrar, no obstant, la realitat del centre.

Com sempre, la participació del nostre personal és imprescindible per l’adequada dinamització de l’activitat i aprofitem per agrair els esforços que conjuntament oferim perquè mestres i alumnes gaudeixin de l’activitat, sense oblidar que els veritables protagonistes són els animals.

                                                                       Com sempre, GRÀCIES PER LA VOSTRA VISITA I FINS AVIAT!

 < Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal