Share |

L'IES MILÀ I FONTANALS VISTA EL CAAD

Donant continuïtat a l'ativitat socioeducativa per escoles, el passat dia 9 de març vam rebre la visita de l'IES Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès.

Els alumnes aprengueren qüestions relacionades amb l'abandonament (sobre les seves causes i conseqüències), la tinença responsable (treballant aspectes com l'obligatorietat de la identificació o la importància de l'esterilització) i l'adopció com a millor opció per adquirir un animal de companyia.

Per altra banda, durant la visita a les instal·lacions, mestres i alumnes van poder conèixer la realitat del centre i van gaudir de la classe teòrico-pràctica d'ensinistrament que des del CAAD s'ofereix al centres que venen a realitzar l'activitat.

Estem molt satisfets que l'acollida que l'activitat està tenint en els centres educatius ja que les valoracions que estem recollint són molt positives.


GRÀCIES PER LA VOSTRA VISITA!

FINS AVIAT!< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal