Share |

LA TEVA OPINIÓ COMPTA

Amb l’objectiu de millorar el servei i conèixer l’opinió sobre el centre i l’atenció que donem als nostres animals, des del CAAD Penedès hem elaborat  una enquesta adreçada a totes aquelles persones,  majors d’edatque han visitat el centre  durant els mesos de desembre de 2011 a març de 2012.

Volem compartir amb vosaltres les dades més significatives que hem obtingut:

- El perfil dels nostres usuaris es fita en dones entre els 18 i 30 anys d’edat.

- El 96% dels usuaris tenen o han tingut animals domèstics amb anterioritat.

- En quant a la procedència dels usuaris,  el 36% procedien de la comarca de l’Alt Penedès i el 34% del Garraf; volem destacar que un terç procedien d’altres comarques.

- Més d’una tercera part dels enquestats ens han conegut a través de la recomanació d’amics i/o coneguts. Resulta sorprenent, però, que només un 5% ho facin per recomanació del seu veterinari.

- El 94% dels enquestats valora satisfactòriament l’atenció rebuda.

- Pel que fa al coneixement sobre les funcions del centre, en general es molt present que vetllem pel benestar dels animals i promovem la seva adopció.

- Les nostres taxes es valoren com justes i equitatives, fins i tot un 18% indica que són molt econòmiques.

- També hem detectat que el 30% dels usuaris/adoptants són “reincidents”, és a dir, ja havien adoptat amb anterioritat, la qual cosa significa que l’adopció els havia aportat una molt bona sensació.

Després de 9 anys de treball, recentment complerts, el CAAD és reconegut com a una entitat que, a més de promoure l’adopció, vetlla pel benestar dels animals perduts o que han estat abandonats a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf.

El nostre treball s’ha traduït no tan sols en que l’adopció d’animals al CAAD comenci a perfilar-se com la primera opció que escullen moltes famílies per adquirir un animal de companyia, sinó també que els adoptants recomanen aquesta opció als seus familiars i amics.

La nostra labor de difusió i sensibilització ha permès, per altra banda, que actualment se’ns conegui més enllà dels municipis als quals donem servei.

GRÀCIES A TOTS I TOTES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.

LA VOSTRA OPINIÓ COMPTA!< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal