Share |

EL CAAD VALORA POSITIVAMENT LA SEVA ACTIVITAT DURANT EL 2011

 

“El CAAD valora positivament la seva activitat durant el 2011”

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics Penedès (CAAD), valora molt positivament la seva tasca durant el 2011 després de fer un estudi comparatiu respecte a l’any anterior.

Així, malgrat la situació de crisi econòmica, el nombre d’adopcions s’ha incrementat un 17% en gossos i un 32% en gats. Aquest increment es va produir, sobretot, despres d’engegar (el 7 de març de 2011) la campanya d’adopció “Busco Família”.

El CAAD també destaca que el 75% dels animals que entren al centre amb el microxip han estat retornats als seus respectius propietaris, la qual cosa posa de relleu la importància de la identificació per combatre l’abandonament i la saturació que patim els centres d’acollida.

Per acabar, la dada més positiva és la disminucio dràstica de cadells que van ingresar al centre durant el 2011, en total un 20% menys que l’any anterior, fruit de les campanyes d’esterilització i la instauracio sistemàtica als municipis del programa de colònies controlades de gats en l’àmbit urbà.

Conclou l’estudi alertant que l’entrada d’animals només s’ha reduït un 16% i que només un 15% dels animals que entren al centre ho fan identificats, per tant és encara prioritari sensibilitzar sobre la tinença responsable i la identificació per prevenir l’abandonament.

 < Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal