Share |

EL PAU BOADA VISITA EL CAAD

El passat 8 de novembre el grup d'alumnes de de primària de l'Escola Pau Boada de Vilafranca, van visitar el CAAD PENEDÈS.

Va ser una experiència molt emocionant per a tots plegats i pensem que tots van gaudir molt de l'activitat.

Per una banda, mitjançant dinàmiques de joc, vam aprendre més sobre la convivència cívica, la tinença responsable i l'adopció meditada, abordant la problemàtica de l'abandonament, l'obligació d'identificar els animals domèstics i la necessitat d'esterilitzar-los. També vam compartir les experiències que tots tenim amb els animals de companyia.

D'altra banda, vam mostrar als grup les instal·lacions del centre i així, els nens i nenes de l'escola Pau Boada van realitzar una primera aproximació a les eines i mètodes de captura que utilitza el personal del CAAD

Tant mestres com alumnes, van estar molt atents a les explicacions que es donaven. També van poder passar una estona amb alguns dels animals més veterans i estimats del centre, la Mastina o l'Estel, i van rebre alguns consells d'ensinistrament.

ENS HA AGRADAT MOLT REBRE LA VOSTRA VISITA!


FINS AVIAT!

 

                         < Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal