Share |

INFORMACIÓ CAMPANYA ESTERILITZACIÓ

Des del 2005 la Mancomunitat porta a terme una intensa labor per reduir la problemàtica de l’abandonament d’animals, destinant molts recursos a augmentar el número d’animals esterilitzats i identificats a l’Alt Penedès i el Garraf.

Tot i que els beneficis d’aquestes campanyes subvencionades han estat indubtablement positiusl’actual conjuntura econòmica i la saturació del Centre d’Acollida, fa que els recursos s’hagin d’optimitzar, prioritzant el manteniment dels animals acollits a les instal·lacionsAixí, en l'actualitat no hi ha possibilitat d’efectuar la campanya d’esterilització que parcialment subvencionava la Mancomunitat i els Ajuntaments adherits al servei.

Amb tot, demanem als propietaris d’animals domèstics que esterilitzin i identifiquin amb microxip el seu animal, per tal d’evitar camades no desitjades i facilitar la recuperació de l’animal en cas de pèrdua.

Tots sumem per combatre l’abandonament i promocionar l’adopció!


Descarregar: PERQUÈ CAL ESTERILITZAR LA VOSTRA MASCOTA


Descarregar: Llistat de centres veterinaris de l'Alt Penedès i el Garraf


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal