Share |

AQUEST ESTIU, NO L’ABANDONARAN

Amb aquest eslògan la Mancomunitat engega una iniciativa destinada a sensibilitzar sobre la problemàtica de l’abandonament d’animals domèstics i que té per objectiu disminuir el seu nombre.

D’acord l’estudi que acaba de publicar la Fundació Affinity les principals causes d’abandonament són les camades no desitjades (14%), el canvi de domicili (13,7%), els factors econòmics (13,2%), la pèrdua d’interès (11,2%) i el comportament de l’animal (11%). Per contra, els abandonaments atribuïbles a les vacances representen només el 2,6%. Amb tot, el cert és que a l’estiu augmenta significativament el número d’animals que recull el centre, arribant l’any 2010 a ser el 43 % del total de les recollides anuals.

Fruit d’aquesta reflexió el CAAD publica un cartell que promociona les actituds positives respecte la tinença d’animals, per tal d’evitar que un acte impulsiu i no meditat acabi en un abandonament al cap d’un temps.

Per tal d’aconseguir la major implicació contra l’abandonament, la Mancomunitat posa a disposició de tothom aquest cartell, que es pot descarregar i imprimir des del d'aquesta noticia i demana a totes les persones interessades que es vulguin sumar a la iniciativa que el distribueixin en botigues, equipaments, cases particulars, cartelleres autoritzades, etcètera.


Descarregar: CARTELL CONTRA L'ABANDONAMENT


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal