Share |

GUIA PER VIATJAR AMB ANIMALS DE COMPANYIA

La Fundació Affinity ha publicat una nova edició de la Guia per a viatjar amb animals de companyia, amb l'objectiu de proporcionar als propietaris de gossos i gats tota la informació necessària perquè puguin planificar de la millor forma possible les seves vacances acompanyats de les seves mascotes.

La guia del 2011 recull les adreces de 3.500 hotels d'Espanya i Andorra, 3.700 cases rurals i 1.000 càmpings en els quals s'accepten animals de companyia, a més de 1.500 clíniques veterinàries i 220 residències canines i felines.

La guia també inclou consells i requisits a tenir en compte pels propietaris a l'hora d'iniciar qualsevol viatge: quin mitjà de transport és millor, quines companyies aèries accepten animals i quins són els requisits, què hem de tenir en compte si viatgem a l'estranger, quin cost té allotjar-se amb un animal de companyia, i moltes altres qüestions d'interès.

La Guia es pot comprar en llibreries i té un preu de 12,50 euros.

Clica aquí per a més informació.


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal