Share |

EXPLICA'NS LA TEVA HISTÒRIA

Al llarg d'aquest anys molts gats, gossos, gosses, gates i cadells han estat adoptats en el CAAD. En alguns casos quan anem pel carrer, ens creuem amb ells i veiem que la seva vida ha anat endavant... corren en els parcs, juguen amb la seva "nova" família i ja no es recorden del temps que varen estar en el centre. Fantàstic!

Ens agrada veure que estan bé, però encara ens agrada més conèixer la història que hi ha darrera cada família d'adopció.

Has adoptat al CAAD?

Volem saber com esteu i que ha suposat aquesta experiència per tots vosaltres, estem convençuts que les vostres paraules poden animar a moltes altres persones a donar el pas, venir al CAAD i adoptar un gos o un gat, o una gossa o una gata, o un gatet o un gosset.... Ajuda'ns a millorar la seva vida!

Entra a l'apartat "nosaltres hem adoptat" del nostre web, posa el teu comentari i explica'ns la teva experiència. Ah! no et deixis la foto :)


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal