Share |

CAMPANYA PER A L'ADOPCIÓ DE GOSSOS I GATS

Busco família és la nova campanya de la Mancomunitat Penedès Garraf destinada a promoure l'adopció de gossos i gats del CAAD, el centre d'acollida d'animals domèstics ubicat a Vilafranca del Penedès.

La campanya consta d'un fulletó i d’un vídeo protagonitzat pel Calipo, un gos que ha estat abandonat i que es troba al CAAD esperant una nova oportunitat de viure en família.

En el fulletó s'aborda la problemàtica de l’abandonament i incideix en la necessitat de fer adopcions responsables, alhora que explica en què consisteix l’adopció i els passos que han de seguir aquelles persones que vulguin acollir un gos o un gat.

El desenllaç de la història del Calipo es pot veure en el web del CAAD, clicant al botó BUSCO FAMÍLIA del menú de l'esquerra. En aquest vídeo, a més, es mostren alguns aspectes relacionats amb la tinença responsable.

Us recordem que les adopcions d'animals urgents, especials o de més de 7 anys, són gratuïtes. Doneu-els-hi una oportunitat!


Descarregar: Fulletó de la Campanya


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal