Share |

ELS ANIMALS NO SÓN UNA JOGUINA

Amb l’arribada de les festes de Nadal, moltes persones decideixen regalar una mascota pels beneficis que aporta la convivència amb animals domèstics. Però tant l’adopció com la compra d’un animal, és una decisió que cal meditar i en què hi han d'estar involucrats tots els membres de la família, ja que la compra compulsiva és una de les principals causes del seu posterior abandonament i provoca la saturació dels centres d'acollida.

Des del CAAD es recomana que no es regalin animals, però en cas que es vulgui un gos o un gat, s’insisteix en què es valori si s’està preparat per afrontar les obligacions, el temps i la despesa econòmica que suposarà tenir-lo en òptimes condicions.

Un cop presa una decisió, el CAAD us anima a considerar la possibilitat d’adoptar un gos o un gat abans de comprar-ne un, i us convida en qualsevol moment de l’any a visitar el seu web, www.caadpenedes.org, on podreu conèixer els animals que han estat abandonats i romanen a les instal·lacions del centre a l'espera d'una nova família. La capacitat d'acollida del centre és limitada i fins que no s'adopta un animal no queda espai lliure per acollir-ne un de nou.


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal