Share |

EL CAAD FA UNA CRIDA A L’ADOPCIÓ DE GOSSOS I GATS

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat fa una crida a les persones que desitgin tenir un animal de companyia per tal d’informar-los de la possibilitat d’adoptar algun dels acollits al centre, ja que després de l’augment dels abandonaments durant el període estival les seves instal·lacions estan colapsades. A l’adoptar un gos o gat, es deixa espai lliure al centre per acollir altres animals abandonats.

El Centre acull actualment una gran varietat de gossos i gats que es poden conèixer visitant l'apartat animals del web  www.caadpenedes.org o anant personalment a les instal·lacions del centre, al davant de la deixalleria de Vilafranca.

Es vol incidir en que l’adopció sigui una decisió meditada i no fruit d’un impuls, però per tal de facilitar-les al màxim, fins al proper 13 d'octubre les taxes d’adopció seran assumides per la Mancomunitat, resultant gratuïtes per les persones adoptants. 

Des del CAAD es recorda als propietaris l’obligació d’identificar els animals amb microxip, tal i com exigeix la llei, per tal de facilitar la seva recuperació en cas de pèrdua. Alhora es fa una crida als propietaris a evitar l’abandonament.  


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal