Share |

NOVA CAMPANYA D'ESTERILITZACIÓ

La Mancomunitat posa en marxa una la campanya d’esterilització d’animals de companyia dels municipis de l’Alt Penedès i el Garraf.

En aquesta edició, s'ha renovat totalment la imatge gràfica de la campanya per tal d'arribar al màxim nombre de persones i sensibilitzar-les sobre la problemàtica de l'abandonament.

La campanya consisteix en subvencionar un 50% del cost de la intervenció quirúrgica d’esterilització i s’hi poden acollir tots els propietaris i propietàries de gossos i gats, identificats amb microxip i inscrits al cens del seu respectiu ajuntament. El termini per a realitzar l’esterilització és entre l’1 d’octubre i el 31 de desembre de 2010.

Des de la Mancomunitat es vol agrair la col·laboració de les clíniques veterinàries tant pel seu suport  professional i animar als propietaris realitzar l’esterilització del seu animal per tal de combatre el greu problema de l’abandonament, ja que la cria incontrolada de gossos i gats és una de les seves principals causes.

Clica aquí per a més informació.  

Correcció d'errades en el fulletó imprès: El telèfon correcte del centre mina'ns de les Roquetes és el 93 814 89 43


Descarregar: Campanya esterilització


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal